Studio

IVORM is een full service animatiestudio en leveren al ruim 20 jaar creatieve animaties, visualisaties en digitale visuele effecten voor film, advertising en televisie.

IVORM werkt samen met een team van reclame/communicatiebureaus, filmproductie bedrijven, copywriters, fotografen en sound designers.
Hierdoor hebben wij alles in huis om een totaal oplossing aan te bieden. Deze website geeft een kleine impressie van onze animatie en visualisatie werkzaamheden. Ons aanbod aan producties is groter dan wat we op de website kunnen laten zien. In verband met verschillende geheimhoudingsclausules mogen wij niet al onze gerealiseerde producties tonen. Voor al onze overige voorwaarden verwijs ik u naar onze algemene voorwaarden link .

IVORM is opgericht in 2001 door Leslie van Berkel. Hij heeft een opleiding in Reclame en Presentatie op St. Lucas (Boxtel) genoten, gevolgd door een opleiding Industrieel Design aan de Design Academy (Eindhoven). Nadat hij deze had afgerond is hij 1,5 jaar werkzaam geweest bij Vekoma als thema/attractie ontwerper. Leslie heeft vervolgens de stap genomen om zelfstandig verder te gaan. Hij heeft nu meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van 2D en 3D animatie.

Studio binnen